Skriv! « Dyrare mat, NU!

Skriv!

Dyrare mat, NU! är en plats där åsikter möts och inspirationen flödar. Vi strävar efter att engagera våra läsare och låta alla delta i en konstruktiv debatt. Du som läsare kan delta i debatten på flera olika sätt.

Knuten till bloggen finns en fast skribentkår som utifrån en bredd av perspektiv funderar och argumenterar kring den billiga matens konsekvenser. Om du känner att du har ett eget perspektiv som inte blir belyst i inläggen på bloggen och om kommentarsfältet inte känns som rätt plats att engagera dig i debatten så kan du bidra till bloggen med egna texter.  Det kan du antingen göra som gästskribent eller genom att bli en del av den mer permanenta skribentkåren.

Kommentera

Varje inlägg på bloggen går att kommentera. Kommentarerna är modererade för att undvika spam, men det ska mycket till för att en kommentar ska censureras. Skribenterna deltar i den mån de hinner i diskussionerna till sina respektive inlägg. Diskussioner på Dyrare mat, NU! Ska vara konstruktiva och lösningsfokuserade. En diskussion som spårar ut kan stängas av redaktören.

Gästskribent

Som gästskribent är processen enkel. Skicka din text tillsammans med en presentation och ett foto av dig själv eller temat i texten till redaktören för bloggen så gör denne en bedömning ifall texten ska publiceras eller inte. Den publiceras då genom användarkontot ”gästskribent” och en redigerad kort presentation av dig kommer att synas.

Permanent skribent

Den som mer eller mindre regelbundet vill bidra med inlägg på bloggen kan anmäla intresse att bli en permanent del av skribentkåren. Inga formella meriter krävs för detta uppdrag, men skribenten ska bidra med kvalitativt material inom någon eller några av de kategorier av texter som bloggen innehåller. Att vara skribent är ett ideellt, icke arvoderat uppdrag. Den som vill bli permanent del av skribentkåren skickar ett mail med presentation till redaktören.

Kontakta redaktören

Redaktör för Dyrare mat, NU! är Linus Källander. Han nås på e-post linus.kallander [at] dyraremat.nu.

Skribenter loggar in för att skriva här..