Butik « Dyrare mat, NU!

Butik

Den ideella tankesmedjan Dyrare mat, nu! drivs enbart med hjälp av donationer från individer, organisationer och företag som ser värdet i en omställning till mer hållbar produktion och konsumtion. Genom att köpa en bärkasse bidrar du till förändring både genom att sprida budskapet och genom att skapa möjlighet för tankesmedjan att fördjupa debatten ytterligare.

Frakt är inräknat i priset och priserna anges inklusive moms.


Broschyr – Miljösmarta Matval
Pris: 25 kr
Broschyren Miljösmarta Matval – Förslagen som regeringen stoppade finns att beställa som tryckt broschyr.
Läs inlägget här och ladda ner den som gratis PDF

 

Billigare om du beställer 10 foldrar eller fler. Skicka ett mail till shop@dyraremat.nu

Tygkasse
Pris: 75 kr
Bärkassen är sydd med rättvisemärkt, ekologisk bomull certifierad enligt GOTS. Kassen är stabil i kraftigt tyg,med halvlånga handtag. Perfekt som matkasse. På ena sidan är loggan och på andra sidan några praktiska tips hur du och andra konsumenter kan tänka i butiken.
Klicka för att förstora.

Dialogbox
Pris: 200 kr – SLUTSÅLD
Vi frågade oss: Hur får vi diskussionerna på Facebook och på bloggen att föras i lunchrummet och framför TVn? Så kläckte Mattias idén om Dialogboxen. En låda med frågor, tips och övningar som kan användas för att skapa diskussioner om de där grundläggande frågorna som vi sällan diskuterar. Till exempel ”Hur svensk är en ko?” eller ”Finns det en lägstanivå för priset på arbete?”.
Boxen är framtagen tillsammans med Watabaran och tillverkad i Nepal av återvunnet papper. Rättvisare kan det inte bli.

 

Vill du hellre betala via faktura? Skicka din beställning i ett mail till shop@dyraremat.nu. skriv vad du vill beställa och din adress.