Mot powershift « Dyrare mat, NU!

Mot powershift

Skribent:

Idag åker jag (Elsa) och Linus norrut för att medverka i den årliga hållbarhetskonferensen powershift utanför Falun. Vi kommer att leda följande workshopsession:

”Utsläppen i Sverige minskar enligt miljöministern, men i dessa beräkningar inkluderas inte de utsläpp som vi svenskar bidrar till genom vår konsumtion. Att konsumera verkar vara nyckeln för att ta sig ur en ekonomisk kris, men till vilket pris förbrukar vi jordens resurser. Är de varor vi köper för billiga? Hur kan vi konsumera på sätt som spar på resurserna? Ja, vad är egentligen hållbar konsumtion?”

Vi har inte svaren på detta än, men förhoppningsvis kommer vi tillsammans en bit på vägen under helgen. Jag hoppas vi får se många av er där!

Kategorier: Tips
Dela

Etiketter: