MAT2012 – dag 1 « Dyrare mat, NU!

MAT2012 – dag 1

Skribent:

Nu börjar det! Mat2012 -konferensen om småskalighet och hållbar offentlig mat som Dyraremat.nu!-gänget har planerar sedan ett halvår tillbaka.

På väg mot stadshotellet för avstämningsmöte med projektgruppen passerar jag jättetältet på stora torget i Växjö. I morgon går matmarknaden av stapeln där 70 lokala matproducenter kommer att sälja sina ekologiska och närproducerade varor.

 

Paneldebatt med Malin Olofsson om hållbar offentlig mat.

Middagen på Växjö lasarett ingick i en empirisk studie kring måltidsupplevelser. Vi fick alla samma mat vid olika typer av bordsdukningar. (Ursäkta bildkvalitén, att fota med mobilkamera i halvmörker var ingen jättebra idé.)

Ekobordet

Alla-hjärtans-dag-bordet

Här satt jag. Det kändes lite som att vara på romantisk dejt med åtta personer samtidigt.

Kategorier: Inspiration / Livsstil
Dela

Etiketter: